Wat we maken

Eurohockey Overzicht

EuroHockey app

Van 18 tot en met 27 augustus zijn de Rabo EuroHockey Championships 2017. Spannend! Acht vrouwenteams en acht mannenteams strijden er om de Europese titel. De wedstrijden worden gespeeld in het mooie, vernieuwde Wagener Stadion in Amsterdam. En Appmanschap mocht voor de fans een mooie en superhandige app bouwen.

Bekijk case
overzichthockey

Hockey.nl App

Hockey.nl is een officiële uitgave van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Het is een echt meepraatplatform voor de hockeysport, met allerlei praktische zaken zoals overzichten van clubs, competities, standen, spelregels en nog veel meer.

Bekijk case
OverzichtSneeuwhoogte

Sneeuwhoogte App - waar is het goed skiën?

Sneeuwhoogte.nl is het grootste wintersport-platform van Nederland. En met de handige app voor Android & iOS die geschikt is voor telefoon en tablet blijf je makkelijk op de hoogte van de sneeuwcondities in je favoriete bestemming.

Bekijk case
OverzichtAfdaling

Afdaling App GPS tracker – De Nederlandse Wintersport-app

Altijd al willen weten waar je die mooie afdaling hebt gemaakt en hoe snel je van de zwarte piste bent gegaan? Met de iPhone app Afdaling weet je het precies en kun je na afloop alle routes bekijken & analyseren met duidelijke grafieken en statistieken.

Bekijk case
overzichtpluggerz

Pluggerz gehoor App

Wat is het effect van een gehoorberschermer? Met de Pluggerz app kan je zien en horen wat het effect van de verschillende oordopjes is. Een handige decibelmeter en productoverzicht vind je ook in de app.

Bekijk case
comfoor-perspectief

Interactieve iPad App

Comfoor beschermt je oren met innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten tegen gehoorverlies. En de accountmanagers van Comfoor maken gebruik van deze interactieve iPad-app als hulpmiddel bij gesprekken met hun klanten.

Bekijk case